Ga naar hoofdinhoud

Ben jij al klaar voor het scheurkalenderseizoen?

Als de zomervakantie nadert, nadert voor Wilco het scheurkalenderseizoen. Want juist in die periode kunnen wij onze scheurkalenders opnemen in ons productieproces en hoeven wij onze machines niet steeds om te bouwen. Minder extra werk voor ons betekent voor jou een extra aantrekkelijke prijs!

En dat terwijl de scheurkalender toch al een van onze favoriete producten is. Er is weinig drukwerk dat leuker is om de aandacht van je klanten mee te trekken. Want elke dag geef je weer een nieuwe boodschap mee aan je publiek.

We mogen ons best wel de scheurkalenderspecialist van Nederland noemen, want we drukken er elk jaar 750.000. En allemaal hebben ze iets unieks. Want we bieden enorm veel mogelijkheden om je scheurkalender echt jouw scheurkalender te maken. Net even anders dan normaal? Geen probleem. Je kunt je kalender opmaken en verfraaien zoals jij het wilt. Met wekelijks terugkerende rubrieken. Of met leuke meteorologische weetjes, zoals de maanstanden of de zonsopkomst en -ondergang.

Maar ook met een bureaustandaard. Of andere afmetingen. Al het binnenwerk ook in full colour. Of een perforatielijn in de omslag, zodat ook die makkelijk is af te scheuren. Om nog maar te zwijgen van alle veredelingen die we bieden: glans, mat, structuurlaminaat, spot-UV-lak, folie, preegdruk.

We hebben altijd genoeg papier op voorraad staan om snel te beginnen met drukken. En is ’t het scheurkalenderseizoen? Dan krijgt je dus een mooie korting. Reserveer daarom snel je productierun.

Nog even een overzicht van de technische mogelijkheden en papierkeuzes? Alsjeblieft:

  • rotatie-offset of vellen-offset
  • formaat 130 x 180 tot 130 x 210 mm
  • verschillende omvangen; 640 pagina’s ofwel 320 vellen (weekenden gecombineerd op één vel, perforatie aan de kop van het binnenwerk) of 736 pagina’s ofwel 368 vellen (dagindeling, perforatie aan de kop van het binnenwerk)
  • omslag op 210 gr/m² eenzijdig sulfaatkarton, voorzien van dispersielak
  • binnenwerk in zwart/zwart (ook aflopend), steunkleur of full-colour
  • niet aflopend of aflopend
  • voorzien van twee boorgaten
  • papierkeuze: 55 gr/m² scheurkalender papier

En niet vergeten: de scheurkalender is het enige product van Wilco dat je wél mag scheuren…

Wij vertellen u graag meer

Wilt u weten wat wij voor u kunnen betekenen? In een vrijblijvend gesprek vertellen we u graag meer.

Back To Top