Ga naar hoofdinhoud

Hoge kwaliteit tijdschriften drukken

Uw Tijdschrift laten drukken met hoge kwaliteit voor de beste prijs?

Met de digitalisering is er in de loop der jaren ook bij Wilco veel veranderd. Het echte ambacht is een geoliede machine geworden waar we trots op zijn. Vanuit de passie voor het eindproduct blijven we investeren in onze toekomst. De kracht ligt altijd in het meebewegen met de nieuwste ontwikkelingen. Door tijdig te investeren in nieuwe, moderne apparatuur hebben we nooit een achterstand opgelopen. Op die voet gaan we verder om ook in de toekomst als sterke speler onze rol in met name het segment met oplages van vijfhonderd tot twintigduizend exemplaren te blijven vervullen.

Omdat wij de specifieke drukkerij-activiteiten onder 1 dak aanbieden hebben wij grip en controle op het gehele productieproces. Tijdens de productie van uw tijdschriften is het fijn om te kunnen vertrouwen op de professionaliteit van Wilco. Zoals onze hoge kwaliteitsnorm volgens de ISO normering, tijdige leveringen, zelfs tijdens productiepieken of onverwachte gebeurtenissen. Het is belangrijk dat onmiddellijk aan uw verzoek kan worden voldaan, ongeacht de oplage. Fouten zijn soms onvermijdelijk, maar bij Wilco zoeken we altijd naar de oplossing.

Met een magazine of tijdschrift zorg je voor een professionele presentatie van jouw producten, diensten en content. Je hebt de keuze uit diverse formaten, papiersoorten en veredelingen. Maar zeker zo belangrijk, welke bindwijze gebruik je om je magazine te drukken? Ga jij voor een magazine met nietjes in de rug, handige hechting met oognieten of een duurzame wire-o-binding?

Wij produceren uw tijdschrift met de meest innovatieve grafische machines om onze hoge kwaliteitsnorm te garanderen. En leveren voor een eerlijke prijs. Wij zijn sterk in colour management en kunnen daardoor kleuren perfect weergeven op elke soort papier. We hebben een groot team vol gepassioneerde vakmensen die uw tijdschrift perfect kunnen drukken zoals u het wilt.

Hoeveel kost het produceren en de distributie van uw tijdschrift? Wilco hecht waarde aan een goede persoonlijke relatie. Neem contact op met onze vakspecialisten voor een op maat gemaakte offerte

Wij vertellen u graag meer

Wilt u weten wat wij voor u kunnen betekenen? In een vrijblijvend gesprek vertellen we u graag meer.

Back To Top