Ga naar hoofdinhoud

Wilco investeert

Wilco investeert in acht heidelberg speedmaster xl 106 persen

Het in het produceren van boeken en tijdschriften gespecialiseerde Wilco BV in Amersfoort heeft geïnvesteerd in maar liefst acht nieuwe Heidelberg Speedmaster XL 106 persen, allen uitgerust met de “Push-to-stop”-technologie.

Ondanks het reeds zeer moderne machinepark, was de ervaring met de vorig jaar geleverde Heidelberg Speedmaster XL106 achtkleuren ‘2020 Generation’ zo positief, dat er werd besloten om het volledige machinepark in Amersfoort naar deze generatie te brengen.

Het gebruik en de integratie van intelligente “assistenten” resulteert in een tot nog toe ongeëvenaarde efficiëntie en productiviteit. Dankzij de “Push-to-stop” technologie worden de operatoren voor een groot deel ontzorgd, zodat deze zich kunnen concentreren op het optimaliseren van output. De bijna autonoom werkende pers zorgt dat het proces optimaal verloopt en de performance en afdrukkwaliteit minder afhankelijk zijn van de bediener.

De investering betreft drie Heidelberg Speedmaster XL 106-2-P-persen, één Heidelberg Speedmaster XL 106-4-P-pers, één Heidelberg Speedmaster XL 106-8-P+L-pers en drie Heidelberg Speedmaster XL 106-8-P-pers waarvan er ééntje met UV LED is uitgerust.

Bron: Heidelberger Druckmaschinen AG

Wij vertellen u graag meer

Wilt u weten wat wij voor u kunnen betekenen? In een vrijblijvend gesprek vertellen we u graag meer.

Back To Top